Cryolipolyse

Cryolipolyse is het alternatief voor liposuctie en de meest effectieve methode op het gebied van figuurcorrectie. Vetcellen worden bevroren waarbij in slechts een behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel bereikt wordt. Klinische onderzoeken hebben bewezen dat de behandeling met Cryolipolyse veilig is. Gemiddeld zijn er 2-3 Cryolipolyse behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

  • Een Cryolipolyse behandeling is een niet invasieve (geen naalden, injecties of operatie) en zachte en veilige manier om effectief en definitief vet te verwijderen.
  • Wetenschappelijk bewezen resultaat.

Wat is Cryolipolyse?

Vet bevriezen….Cryolipolyse?

Cryolipolyse is de meest effectieve behandeling om overtollig vet definitief te verwijderen. De Cryolypolyse behandeling is een revolutionaire techniek die vetcellen definitief verwijderd door gecontroleerde koeling. Het is een veilige en medisch goedgekeurde behandeling die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigd. De behandeling is geheel pijnloos.

Voordelen Cryolipolyse

Wat is het resultaat van een cryolipolyse behandeling?

In eerste instantie merkt u dat kleding veel ruimer gaat zitten. Per behandeling wordt tot 22% van de vetcellen definitief verwijderd op probleemzones zoals buik, heupen, taille en billen. Clienten meten een omvangverlies van 2 tot 4 centimeter na één behandeling. Dat scheelt snel een hele kledingmaat. Het grote voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren zonder te verslappen.

De voordelen nog eens op een rij

  • Vet definitief weg
  • Pijnloos
  • Geen operatie
  • Geen herstelperiode
  • Zeer veilig en effectief
  • Geen bijwerkingen
  • Anti-cellulite en huidverstevigend

De eerste resultaten worden zichtbaar binnen drie tot vier weken, maar de grootste verandering ziet men na gemiddeld twee maanden. Uw lichaam is echter nog steeds vetcellen aan het afbreken en afvoeren. Dit proces gaat door tot 6 maanden na de behandeling.

Zijn de resultaten van Cryolipolyse blijvend?

De verwijdering van de vetcellen is definitief. In de behandelde zone zijn er dus minder vetcellen. De resultaten van Cryolipolyse behandeling zullen even lang behouden blijven als bij een methode als liposuctie. Indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde voeding/levenstijl, zullen uw resultaten op lange termijn stabiel blijven.