Stylage

Naarmate je ouder wordt gaat de natuurlijke elasticiteit van je huid verloren en worden de eerste rimpels zichtbaar op het huidopervlak. Langzaam aan worden de rimpels dieper en worden het storende lijntjes; je gezicht begint er moe uit te zien.

Wat nu?
De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Wij kunnen je het product uit de Stylage lijn aanbevelen dat voor jou het meest geschikt is. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak met een natuurlijk effect!

Hoe werkt het?
Stylage wordt met een dun naaldje in de huid geinjecteerd. Sommige soorten bevatten het verdovende lidocaïne, zodat je weinig last hebt van het prikken. Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Je kunt gelijk weer aan het werk gaan en je sociale activiteiten hervatten. Stylage geeft namelijk een kleine kans op roodheid en zwelling na de behandeling. Niemand hoeft het dus te weten!

Resultaat
Het resultaat van een Stylage behandeling kan 9-12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.

Stylage voor mannen
Vrouwen hebben over het algemeen meer moeite met ouder worden dan mannen. Veel mannen worden zelfs mooier naarmate ze ouder worden door kraaienpootjes van het vele lachen of wat grijzer wordend haar. Als rimpels echt diepe groeven worden en het gezicht daardoor een harde uitstraling krijgt overwegen toch veel mannen om een cosmetische behandeling te ondergaan.

Huidverjonging
Stylage biedt in dit geval uitkomst en zorgt voor een verjonging van de huid. Een filler die de diepe groeven opvult en daardoor het gezicht minder tekenend en minder hard maakt. Stylage XL is bijvoorbeeld een prima oplossing om de mond-neus plooi op te vullen. Het volume van de huid wordt hersteld, waardoor rimpels en fijne lijntjes worden vervaagd.

Minder roodheid en zwelling

Toch staan niet alle mannen te springen om een injectablebehandeling te ondergaan. Verhalen over een gezwollen, rood gezicht nog dagen na de behandeling schrikt hen af. Je wilt immers niet dat iedereen ziet dat je een behandeling hebt ondergaan. Gelukkig geeft Stylage ten opzichte van andere fillers minder roodheid en zwelling na de behandeling. Over het algemeen ben je direct na de behandeling al weer toonbaar en hoef je bijvoorbeeld niet dagen thuis te blijven.

 

Er zijn verschillende Stylage behandelingen. Om te bespreken welke behandeling voor u optimaal is kunt u contact met ons opnemen!